Nyheter

Informerade om försäkringar

Nyheter Septembers månadsmöte lockade nära åttio deltagare till Folkets Hus i Vaggeryd. Dagens föreläsare Yvonne Teifel hade tyvärr blivit sjuk och ersattes av vår egen kör som underhöll med sånger och historier. Vidare informerade Kjell Wegeborn från distriktet om PRO:s försäkringar.

Kjell Wegeborn informerade om PRO-försäkringar  [1/2]

PRO-kören fick rycka in  [2/2]

Viceordförande Gun Andersson hälsade alla välkomna och informerade om vad som hänt sedan sist. Gun och Anita Karlsson  har fått information från vårdcentralen där det nu finns tre ordinarie läkare, två hyrläkare och en AT-läkare. Det är viktigt med motion och rörelse så kanske vi inte behöver besöka vårdcentralen så ofta.

Gun avslutade med att påminna om PUB-kvällen den 11 oktober. Monica Johansson berättade om resan som varit till Östergötland och om en kommande resa till Jönköping.

Kören underhöll sedan med olika sånger och Ing-Britt Persson berättade några historier. Lars-Gösta Johansson sjöng duett med kören. Lars-Erik Ling och Ing-Britt spelade två låtar på dragspel. Innan kaffet avslutade tre herrar med att sjunga: ”Kaffe, kaffetåren…..”.

Efter kaffepaus var det dags för Kjell Wegeborn, som är försäkringsansvarig på distriktet, att informera om PRO-försäkringarna. Han berättade vad Olycksfall, Hem och Fritid, Hund och Katt samt Bilförsäkringen innehåller och vilka skador de täcker. Det var en mycket grundlig genomgång.

Mötet avslutades med dragning på lotteriet och sedan tackade Gun för denna gång.

Text och foto; Reine Frisk.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *