Nyheter

Inga pengar till omklädningsrum

Nyheter Fler omklädningsrum behövs till Vaggeryds IP, löd medborgarförslaget som lämnades in till kommunfullmäktige i våras. Nu har ärendet varit hos kultur- och fritidsnämnden för svar.

Arkivfoto

– Just nu finns inte några medel för detta, säger Ewa Magnusson (L) ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Enligt medborgarförslaget önskar man fler omklädningsrum med tillgång till dusch och toalett på idrottsplatsen i Vaggeryd. Kommunfullmäktige remitterade medborgarförslaget till kultur- och fritidsnämnden som nu sagt sitt i frågan.

Taggar

Dela


1 reaktion på Inga pengar till omklädningsrum

Känns märkligt att det inte finns några pengar till omklädningsrum på Vaggeryds IP men det finns 1,5 miljoner till ett nytt stall i Bratteborg. De ungdomar som bedriver träning på Vaggeryds IP idag kan inte byta om eller duscha för att omklädningsrummen inte räcker till. Verksamheten växer och anläggningen räcker inte till för att tillgodose det växande intresset hos våra flickor och pojkar i Vaggeryd. Ridning är en dyr sport och är inte för alla. Det krävs en bra ekonomi och föräldrar som kan skjutsa sina barn till och från ridhuset. Många ungdomar i vår kommun har inte de förutsättningarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *