Nyheter

Ingemar har klimatfrågan i fokus

Nyheter NBV arrangerar, med start på torsdag kväll, en studiecirkel där Ingemar Elgemark från Skillingaryd har klimatfrågorna redo och undrar vad som händer på det lokala planet. "Alla kan om viljan finns"

Arkivfoto; Återanvända saker

– Jag har gått och funderat på det här en längre tid. Vad händer på det lokala planet? Vi får mål och visioner men vad gör vi egentligen? Därför vill jag arrangera en studiecirkel under ett antal tillfällen under hösten. På torsdag kväll har vi första träffen, säger Ingemar Elgemark från Skillingaryd.

– Något kursmaterial har jag inte, men jag vill att vi pratar om vår vardag. Vad kan vi ändra på och hur vi tänker med vårt klimat. Det handlar om små detaljer om vi har viljan att förändra, avslutar Ingemar som välkomnar alla till att diskutera klimatfrågan på NBV på torsdag.

Studiecirkeln har temat ”Klimatfrågan i fokus” börjar med fem träffar och är kostnadsfri. Ingemar kommer att ta upp är bland annat hur man lever idag, hur man tar sig till jobbet, sopsortering, semesterresor… samt mycket mycket annat.

Fotnot; Studiecirkeln är i samarbete NBV med SFK

Taggar

Dela


1 reaktion på Ingemar har klimatfrågan i fokus

Det är verkligen ett ämne som skall – inte bara diskuteras- utan tagas tag i handgripligen. Att Du
nu gör slag i saken och startar en studiecirkel, hoppas jag skall få en del att tänka på hur vår generation har handskats med moder jord.

Håkan J.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *