Nyheter

Inget fortsatt tillfälligt lov

Nyheter Byggnaderna som tv-produktionen bodde under "Farmen"inspelningen i somras kommer nu att flyttas.

Arkivfoto från oktober 2018

– Det blir ett avslag. De har haft ett tillfälligt lov att uppföra moduler på tomten och det gick ut sista oktober och vi förlänger det inte och de uppställda modulerna ska således flyttas omgående, säger Johnny Wackt (KD) ordförande i miljö- och byggnämnden.

Ansökan som har kommit till kommunen avser förlängning av det tidsbegränsade bygglovet för uppställning av moduler som ursprungligen gjordes i maj tidigare i år. Under sommaren har tv-produktionen för ”Farmen” haft det som sitt huvudkvarter. Yttrande från grannar har inhämtats och de avstyrker förlängningen dels på grund av den besvärliga parkeringssituation som har uppstått.

Vaggeryds kommun arbetar just nu fram en ny detaljplan för området som ska innehålla bostäder. I nuläget anger gällande detaljplan småindustriändamål.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Inget fortsatt tillfälligt lov

Det framgår inte huruvida tv-teamet ansökt om förlängning eller inte. Har teamet önskemål om att stanna kvar på orten ytterligare ett år för inspelning av programmet i trakten, så är ju beslutet fullständigt huvudlöst!!! Skylla på P-problem? Trams!! Är nämnden verkligen enig om detta dåliga beslut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *