Nyheter

Inget ljus än över Tor

Nyheter Trägatan, där nya Tor i Vaggeryd finns, är ingen gatubelysning uppsatt och boende känner sig inte trygga när mörkret infaller. Vd:n för bostadsbolaget lovar inget i nuläget men till kommande byggetapp

Läsarbild från boende på Tor

”Hundarna ska rastas och jag måste ha med mig ficklampa när jag går ut”. En boende som flyttade in på Tor i våras önskar att gatubelysningen kommer på plats för trygghetens skull.

– Det är väldigt skumt här och även vid garagen där man får använda sig av ficklampa, kommenterar en boende som önskar ljus över Tors nybyggda område i Vaggeryd.

– Vid sophusen är det mörkt och det kommer vi att åtgärda. Gatan ut mot Ödestuguvägen blir det ingen belysning på just nu. Den tillhör kommande etapp men den finns där för de som vill använda den, svarar Satu Jonsson, vd på Vsbo.

Taggar

10 reaktioner på Inget ljus än över Tor

STOPPA HYRESINBETALNINGARNA TILLS GATUBELYSNINGEN ÄR PÅ PLATS ,varför ska det väntas på? Det ska väl ingå i hyran, nu gör ni färdigt!

Särskilt när hösten och dess mörker kommer som en överaskning. Men det det är inte mörkret som är farligt , det är vad den döljer för ljusskygga.

Många 65+ har fått lägenheter där och med värdinna och sjuksyster,men det kanske inte finns på nybyggda Mejeriet,då kan de släcka lyset,då kan vi spara skattekronor på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *