Nyheter

Insändare: Magnus Thelin (L) om gårdagens besked

Nyheter Magnus Thelin svarar Carina Ödebrink angående debattinlägg om infrastruktursatsningar.

Hej Carina Ödebrink, jag vill tacka dig för att du delar med dig av din åsikt om dagens besked från infrastruktur- och bostadsministern Andreas Carlson.

Som medlem i Liberalerna och en förespråkare för frihet och företagsamhet, är jag av den åsikten att det är viktigt att satsa på infrastruktur som stärker arbetspendling och godstrafik, men det är också viktigt att följa marknaden och låta företagen driva utvecklingen.

Jag håller inte med om att den nytillträdde regeringen saknar framtidsinriktning och är ”den mest högerkonservativa någonsin”. Vi tror på en balanserad politik som stödjer företagen och satsar på infrastruktur som är lönsam och hållbar.

Jag delar också din oro för att företagen i södra Sverige och Jönköpings län ska få den kapacitet och tillförlitliga transporter de behöver, men jag tror inte att en höghastighetsjärnväg är den enda lösningen. Det kan finnas andra alternativ som är mer lönsamma och hållbara för företagen och samhället.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Insändare: Magnus Thelin (L) om gårdagens besked

Det behövs inget höghastighetståg, vi som jobbar i kostym har redan tillgång till snabbt inrikesflyg. Vi behöver bara lite bidrag till laddstolpen vid flygplatsen. (Kanske lite bidrag till driften av flygplatsen också eftersom den inte är så lönsam)
Elflyg är en lösning som passar mig, hoppas det är den alternativa lösningen.

Om man säger A så måste man säga B. Vad är dina alternativ kapacitet och tillförlitliga transporter ? Att som ett mantra säger att ” marknaden” fixar allt är att du som politiker sticker under bordet och inte våga komma med konstruktiva förslag. Dags att du börja tänka ur medborgarnas perspektiv också. Jag är ingen bricka som marknaden ska kasta lite hit och dit. Jag vill ha ett parti som tänker på mig som invånare och människa. Så nu vet du varför jag inte röstar på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *