Nyheter

Inspiration för medlemmarna på Hooks Golfklubb

Nyheter Under vinterhalvåret försöker Hooks GK att erbjuda några trevliga vinteraktiviteter för sina medlemmar och under tisdagskvällen hade man bjudit in Skillingarydsbördiga Lisa Lemke till en matinspirerad kväll.

Foto: Privat  [1/8]

Foto: Privat  [2/8]

Foto: Privat  [3/8]

Foto: Privat  [4/8]

Foto: Privat  [5/8]

Foto: Privat  [6/8]

Foto: Privat  [7/8]

Foto: Privat  [8/8]

Precis som för alla idrotter är det viktigt för golfaren att tänka på vad man äter och stoppar i sig. Golf är ju en väldigt bra och lågintensiv träning och man avverkar omkring 10 000 steg under en runda så det är viktigt att tänka på energin så både kropp och huvud håller skärpan.

På tal om energi är det ju något som verkligen kan förknippas med Lisa och hon tog med deltagarna på en resa genom sin matkarriär och lät förstå att man kan förverkliga sina drömmar och att tankens kraft är start. Därefter blev det provsmakning av lite ”goa grejer” och småplock á la Lisa och lite gott att dricka till från Värdens Vin och mingel för hela slanten. Recept på bra saker att stoppa i golfbagen för att hålla energin uppe fick man också. En riktigt härlig tisdagskväll i golfens och matens tecken blev det. Och trots att snöovädret som stoppade några från att komma var det ett 100-tal på plats.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *