Nyheter

Inspirationskväll: Konsten att söka bidrag och bygga starka nätverk

Nyheter Kommunen bjuder in till en kväll full av insikter och möjligheter för vi som vill verka för utvecklingen av kommunens utbud av kultur, fritid och aktiviteter…

Näringslivschefen Johan Thorsell och kultur- och fritidschefen David Norrfjärd bjuder in till en inspirationsföreläsning i Skillingehus. 

– Alla som har intresse att verka för utvecklingen i kommunens utbud av kultur, fritids och aktiviteter är välkomma till inspirationsföreläsningen av Uffen Rehde som är specialist på föreningsbidrag samt hur föreningar, näringsliv och andra organisationer kan samverkan för att utveckla en plats. Konsten att söka bidrag och bygga starka nätverka, kort och gott, hälsar David Norrfjärd förvaltningschef kultur- och fritid och fortsätter: 

– Vi hade en lite liknande träff för ungefär ett år sedan. Även då bjöd vi in både föreningar och näringsliv. Då träffades vi i Skivaryds lokaler och det var Leader Västra Småland som var i fokus som talare. I år försöker vi ha mer fokus på hur vi kan samverka mellan olika organisationer, för att stärka och utveckla kommunen. Uffen Rehde har en inspirationsföreläsning på det temat.

På inspirationskvällen kommer även Leader Västra Småland samt RF-SISU medverka. 

Fotnot: Anmälan krävs, se annons.

Uffen Rehde besöker Skillingehus för en inspirationsföreläsning. Bild: Ekubi

Taggar

Dela


1 reaktion på Inspirationskväll: Konsten att söka bidrag och bygga starka nätverk

Hur mycket tar Uffen Rehde betalt för att hjälpa till att skriva en bidragsansökan åt en förening som inte kan/vill skriva texten själva?

Hur mycket betalt tar den egna idrottsgrenens länsföreningen för att hjälpa till med samma ärende?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *