Nyheter

Intressent lämnat option på 42 hektar

Nyheter Vid södra Logpointområdet i norra delen av kommunen har säkert många sett att skogen håller på att huggas ner. Här kommer nytt industriområde tas i bruk och förfrågningar på marken är många – och framför allt stora…

Södra delen av Logpoint

Kommunstyrelsens ordförande, Gert Jonsson (M) är mycket förtegen om vilka företag som lämnat option på industrimarken. Men redan nu kan det avslöjas att södra delen redan har fått en önskan om att boka upp området. Ett företag på hela 42 hektar.

– Området är hett. Vid norra delen är fyra företag mycket, mycket nära ett köpeavtal med oss och det handlar om fyra områden precis intill europavägen. Även vid södra delen har vi i dagarna fått en option om ett område på 42 hektar vid den södra delen av området, ut mot europavägen och riksväg 30. Men mer säger jag inte, påpekar Gert Jonsson (M).

Södra logpoint har, eller hade, 170 hektar skog som nu ger plats åt kommunens nya industriområde. 42 hektar, som nu senaste företaget lämnat option på, är lika stor som 60 fotbollsplaner.

Södra Logpoint

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *