Nyheter

Invigningen av Coop närmar sig

Invigningen av Coop närmar sig

Nyheter Inom två veckor kommer Coop i Vaggeryd åter öppna.

Den 21 oktober klockan 06.00 slås dörrarna upp till den nya fräscha butiken och butikschef Gudrun Jansson Axelsson arbetar med att iordningställa de sista tillsammans med den övriga personalen på Coop. De som kommer arbeta här är både personer från närområdet men även några som kommer från andra kommuner, bland annat butikschefen som själv är från Habo.
– Totalt blir vi till att börja med 15 personer som arbetar här och vi är ett riktigt bra gäng som bara vill komma igång med butiken, berättar hon.

Gudrun har tidigare arbetat på Coop i Habo som är en något mindre butik än den nya i Vaggeryd och ser det som en fantastiskt rolig utmaning att driva Coop i Vaggeryd.
– Butiken har verkligen genomgått ett lyft och vi tror att det är bra för kunderna med ett konkurrenskraftigt alternativ till andra butiker i samhället.

En stor skillnad mot den tidigare Coop–butiken i Vaggeryd är att den nu är mer modern med allt från digitala hyllettiketter, snabbkassor till klimatsmartare kyl– och frysdiskar och även ett ökat ljusinsläpp ska ge butiken en luftigare känsla.

Redan den 19 oktober kommer det att vara en mingelkväll i butiken. Då bjuds kollegor, säljare och chefer från andra butiker in tillsammans med fastighetsägare, byggnationsansvariga och hantverkare samt kommunala personer.
Fram till dess är det ännu lite som ska göras och med det goda upplägget och det effektiva arbetslaget stundar snart invigningen.

 

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *