Nyheter

Isa vann slaget om publiken

Isa vann slaget om publiken

Nyheter Linda Bengtzing utsågs till det stora affischnamnet inför Waggerydsdagen 2015.

Men det var inte hon som vann slaget mellan stjärnartisterna om publikgunsten   och autograferna.

Det gjorde Isa!

Isa halkade in på ett banskal när en annan artist hade dubbelbokat sig själv. Sannolikt var den dubbelbokningen ett lyckokast.
När Isa Tengblad, som hon egentligen  heter även om affischnamnet är Isa,  framträdde var publiktrycket betydligt större än när Linda Bengtzing två timmar senare äntrade scenen.
Isa hade verkligen ungdomarnas, framför allt barnens, öron. Publiken hade också en helt annan sammansättning är när Linda Bengtzing framträdde.

På tal om att halka så höll Bengtzing, i sina mycket högklackade skor på att fälla sig själv inför öppen ridå när hon skulle kliva upp på scenen. Men hon klarade balansen och showen.

I övrigt kan vi noterade att publiktrycket var riktigt högt mitt på dagen. Då slog pulsen riktigt hårt i korsningen Viktoriagatan-Järnvägsgatan. Rena storstadskänslan i Vår lilla stad.

Vi noterade också att den lilla inhägnade fyrkanten på torget ligger till synes klippfast  ligger där den ligger  – och gör det svårt att skapa en tydlig festivalmiljö.

Det stora och mycket välbesökta andningshålet under Waggerydsdagen var som vanligt hemvändardagen i Magnisa stuga där utställningen av skolfoton och mopeder drogs hundratals personer och såg hundratals kära återseenden mellan hemvändare och infödingar.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *