Nyheter

Jagade nöjesåkare utan framgång

Jagade nöjesåkare utan framgång

Nyheter Under onsdagskvällen larmades polisen till Landsvägen i Klevshult. En anmälare hade observerat en bil som körde med en person på pulka bakom. När polisen kom till platsen, återfanns inget fordon enligt beskrivning och patrullen lämnade platsen utan åtgärd.

Taggar

17 reaktioner på Jagade nöjesåkare utan framgång

”Hur dumma är folk?” Jag tror snarare att det var ett gäng ungdomar som sökte lite spänning i vardagen och inte menade att kränka någon. Varför polis tillkallades är bortom min förståelse!

Dagen något allvarligt händer och jag behöver tillkalla polis, kommer jag snart uppskatta ifall polisen kunde sluta jaga pulkaåkande 18-åringar och hjälpa till där det faktiskt behövs!

Jag är 49 år med 2 barn som närmar sig 18-årsåldern och har mycket svårt att se problemet med att ungdomar idag åker lite pulka. Bevisligen är ungdomarna över 18 då de har körkort och borde kunna ansvara för sina egna handlingar (så länge inte någon annan far illa) utan att polis ska behöva kontaktas. Jag tycker att detta är ett oerhört litet problem och har svårt att förstå varför detta skulle kränka någon.
Öppen till diskussion kring detta!

Låt folk ha lite kul, det är sorgligt att se alla så lättkränkta nu för tiden. På min tid åkte vi skidor efter bilen, det var tider det.

Är man över 18 bör man veta att åka pulka efter en bil inte är så smart. Eller hur? Sedan har alla varit unga men efter bil på vägen. Hoppas polisen tar dem. Sedan kan de cykla.

Håller med dig Peter. Ser det inte som lättkränkt, ser det mer som farligt.. Som bilförare vet du ju hur fort saker kan hända i trafiken, tänk bara till exempel en inbromsning för älg, vad tror ni då händer med pulkan? Ni som har lite innanför pannbenet förstår, resten har jag redan sett kommentar på…
Och för mig är även ungdomar folk, vet inte vart gränsen går för att inte kallas det 😉

En älg mitt i klevshult? Inte behöver de vara så gnälligt för sig hela tiden. Älgarna håller sig i skogarna, inte i Klevshult. Tänk nu efter så är du snäll…

Anser att det är ungdomarnas egna ansvar att de inte skadar sig. De är ju troligtvis över 18 då de har körkort. Tycker att man borde låta dem ha kul och ta eget ansvar. Man har ju själv haft kul under ungdomen även fast det inte var ”helt säkert” och säkert många andra som inte gillar detta har gjort liknande. Jag tycker ni borde ta det med en nypa salt.

Tycker att det uppmuntras för mycket av alla att det är helt ok att åka pulka efter en bil. Men den dagen polisen knackar på dörren och säger ert barn har omkommit på grund av vårdslöshet i trafiken. Då låter det nog annorlunda.
Om en bil panikbromsar och en pulka efter vad tror ni pulkan gör, inte stannar den innan den är under bilen eller om än värre kommer över på motsatt sida och en oskyldig bilist kör på den där på pulkan. 18 år och eget ansvar? Låter ej som det enligt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *