Nyheter

Jennifer – vår nya bloggare

Nyheter Det är något år sedan vi hade bloggare utanför redaktionen men nu återkommer vi.

Jennifer Åkerblad

Först ut i raden är Jennifer Åkerblad.

Om det är fler som vill blogga så kontakta oss på adressen: redaktionen@skillingaryd,nu.

Vi börjar med lite frågor till Jennifer så att alla får känna henne lite bättre:

• Bor?
I lilla Klevshult.

• Ålder?
Jag är född år 2000 därav har jag fyllt 17 år.

• Skola?
Jag går första året på ekonomlinjen på Sanda gymnasiet i Huskvarna.

• Varför valde du det programmet?
Efter viss tvekan mellan samhäll och ekonomi valde jag till slut ekonomi juridik då det verkade som en linje med brett användningsområde. Dock kan jag idag ångra mig lite då svenska och samhällskunskap är de ämnen som intresserar mig mest.

• Berätta kort om dig själv:
Jag skulle beskriva mig själv som en engagerad, driven och rastlös tjej. Jag trivs bäst när mycket saker runtomkring händer och älskar att se hur en idé blir verklighet. Folk i min omgivning beskriver mig som en glad och jordnära tjej med en ödmjuk syn på livet.

Om jag inte bloggar på min fritid så hittar ni mig på väg någonstans, möjligtvis till gymmet, till vännerna på ett café eller till min pojkvän. Utöver det är jag ledare på NBV showdans i Skillingaryd då jag har ett intresse för dans men även för att jag tycker det är otroligt kul att följa en grupp och få lyfta underbara tjejer!

• Skriver du blogg varje dag?
Ja det stämmer! Jag skriver minst ett inlägg per dag då jag vill hålla min blogg så aktiv och uppdaterad som möjligt för att inte tala om hur kul jag faktiskt tycker att bloggandet är. Och man ska väl göra det helhjärtat, eller hur?

• Varför är det roligt att skriva?
För att det är så kul att kunna sätta tankar och idéer i ord. Det är även ett så fint och inspirerande sätt att kunna uttrycka sig och kanske nå ut till någon. Älskar att skriva och ser detta som en utvecklande utmaning.

• Vad kommer man få läsa framöver från dig?
Mina tankar och min bild om små till stora saker i samhället. Jag hoppas på att kunna sätta ett fotavtryck här på Skillingaryd.Nu/Vaggeryd.Nu och Värnamo Nu med ett ungdomligt perspektiv på saker och ting.
Min blogg är även en plats där jag får utlopp för mitt foto och skrivintresse, men också min kreativa sida. Jag måste nog även understryka att jag driver en ganska personlig blogg då jag är väldigt öppen som person, därför vill jag gärna lyfta ämnen som rör oss alla.
För övrigt är mitt mål med min blogg att kunna vara en inspirationskälla för någon.

• Hur ofta kommer du att skriva i våra tidningar?
Jag siktar på minst ett inlägg per helg!

Avslutningsvis är jag så peppad att få starta igång detta! Och jag hoppas att ni som vill läsa ifrån mig också kan få ut någonting utav det hela.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *