Nyheter

Jenny är nya föreståndaren

Nyheter Tallnäs, utanför Skillingaryd, har fått en ny föreståndare. Jenny Johansson.

Arkivfoto; Jenny från Hagshult tar över som föreståndare på Tallnäs

Jenny Johansson började som föreståndare den 1 november men är välkänd på stiftsgården Tallnäs. Hon är inne på sitt tolfte år som ansvarig i recepetionen, så ett bekant ansikte tar över jobbet som föreståndare.

– Det känns jätteroligt. Vi har många ideér om hur vi ska kunna utveckla gården tillsammans med ledningsgruppen som är Frida Ireklint, ekonom, Sanna Karlsson kökschef och fastighetsskötaren Thomas Sjöberg.

– Vi ser fram emot att välkomna många fler gäster till Tallnäs. Att gården blir en samlingsplats för folket i bygden, och att Tallnäs ska vara det självklara valet, när det gäller konferenser för företag, födelsedagskalas, minnesstunder och catering. Vi fortsätter med våra populära quizkvällar, berättar Jenny Johansson som även berättar att Tallnäs bjuder barnen vid Tofthagaskolan på julbord, som är en tradition sedan skolan byggdes.

– Vi ser väldigt ljust på framtiden och jobbar hela tiden på förbättringar. Under året har vi renoverat sporthallen, med nytt golv och ventilation. Hela anläggningen har fått bergvärme. Ljudabsorberingsplattor är uppsatta i matsalen. Vi har en ny lounge, och en bardisk för bättre logistik i serveringen. Nyslipade golv i kapellet och Gula paviljongen. Fibern är utanför dörren och på gång in. Så det händer mycket här på Tallnäs hälsar nya föreståndaren Jenny Johansson, som varit stiftsgården trogen i 12 år och tidigare jobbat i receptionen. 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Jenny är nya föreståndaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *