Nyheter

Jimmy har kallaste jobbet

Nyheter I går var det riktigt kvavt och många längtade till lite mer kyla. Den som nog i går hade det svalast på jobbet var Jimmy Karlsson, vaktmästare på Movalla i Skillingaryd.

  [1/4]

  [2/4]

  [3/4]

  [4/4]

Jimmy är en av de vaktmästare som jobbar med att lägga is. Han jobbar också ute som i går när han körde gräsklipparen. Annars försöker man i möjligaste mån att ha en som enbart är inomhus och en bara utomhus för att man inte ska behöva växla mellan värme och kyla för mycket. I går var dock ett undantag.

På söndag kväll ska det vara åkbar is i ishallen. Då inleds nämligen ishockeysäsongen men den 26:e upplagan av ishockeyskolan med Sport for life och Skillingaryds IS.

Kenneth Skoogh är som vanligt lägerchef för ishockeyskolan – han har varit den under alla åren. Han berättar att det blir närmare 60 ungdomar som under fem dagar ha en rad aktiviteter där just ishockeyträningen är nummer ett.

En del andra ungdomar från Skillingaryds IS medverkar i en ishockeyskola med Rögle BK i Ängelholm. Där handlar det om blott tre dagar men väldigt mycket ishockeyträning och teori.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *