Nyheter

Jonas föreläser på Fridhäll

Nyheter Författaren och företagaren Jonas Helgesson besöker Fridhäll och pratar om "Ett CP-bra liv" där han belyser att inte se problemen utan möjligheterna

Pressbild

På lördag kväll får Fridhäll, i Skillingaryd, besök av Jonas Helgesson där han föreläser om ”Ett CP-bra liv”. Jonas har en medfödd CP-skada men uppmanades av sin familj under hela sin uppväxt att klara av nya saker.

– Jonas är en stor inspiration för många. Det är så lätt att många gärna ser problemen och inte möjligheterna i livet. Jonas har inget enkelt liv och blir ofta utsatt för kränkningar. Alla är mycket varmt välkomna och efter föreläsningen blir det fika, säger pastor Mattias Östenälv. 

Fotnot; Från Jonas Helgessons egna presentation från sin hemsida;
Jag heter Jonas Helgesson och är uppvuxen i Göteborg men bor numera utanför Malmö. Jag har hunnit bli 40 år gammal och är gift med Hanna och vi har två barn. Jag arbetar som föreläsare, ståuppare, skribent och författare. Det jag gör är helt enkelt att berätta om mitt liv. I den affärsidé jag visade för ”skattekvinnan” var att jag skulle sälja mig själv. Rakt på sak men ändå sant.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *