Nyheter

Jonas Ireklint ny vd på WOG Trä

Nyheter Jonas Ireklint, delägare och fram till dags dato fabrikschef på WOG Trä, är företagets nye vd.

Jaromir Stula (vänster) och Jonas Ireklint, ny VD på WOG Trä.

Han tar över vd-rollen efter Jaromir Stula, även han delägare och som fortsatt är kvar i företaget, nu med möjlighet att ägna sig mer renodlat åt produktionsfrågor, konstruktion och kundsidan. 

WOG Trä är legotillverkare som bland annat gör kontorsmöbler, badrumsmöbler, kök och butiksinredning till ett antal kunder. 

Jonas Ireklint har arbetat på WOG Trä i olika roller allt sedan starten 2001. Han känner verksamheten utan och innan och ser med förväntan fram emot att axla vd-rollen. Jonas ambition är bland annat att profilera WOG Trä än mer externt. Både lokalt och nationellt. 

Det saknas inte utmaningar från yttre faktorer, som energifrågan, materialbrist och stigande priser vi sett de senaste åren. Men Jonas sikte är inställt på att WOG Trä fortsatt ska kunna hantera detta. Målsättningen är att fortsätta växa de närmaste åren. Den stigande tillväxt som skett i företaget ska fortsätta genom att som tidigare leverera hög kvalitet på det som tillverkas, med en hög leveranssäkerhet. 

– Det finns absolut orosmoln som ska hanteras. Men med vårt kunnande och vår breda maskinpark tror jag stenhårt på att vi har en framtid och att vi är ett konkurrenskraftigt alternativ. Inte minst med de globala utmaningar vi alla har med klimatfrågan. Då ligger vi rätt med vår produktion, vårt logistiska läge och med de fabriksplaner vi har för verksamheten, säger Jonas Ireklint. 

Taggar

2 reaktioner på Jonas Ireklint ny vd på WOG Trä

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *