Nyheter

Jonssons nyårshälsning

Nyheter Hur har våra ledande politiker firat jul? Vad har funnits i paketet? Vad var det bästa på julbordet? Hur firas nyår? Här berättar kommunalrådet Gert Jonsson (M)...

I dag är det Gert Jonssons tur: 

Hur har julen varit?
En härlig traditionsenlig jul tillsammans med familj och vänner. Fick flera fina paket, såsom en kommunkarta, kläder, pussel och en stor badhandduk med texten ”Världens bästa farfar”. Min fru Anitas hemlagade köttbullar är gourmetupplevelse utöver allt annat…

Nyårsafton firas, hur?
Även här traditionsenligt med familj, god mat och glögg i växthuset framför vedkaminens sprakande. Dock ej fyrverkerier då det finns flera hundar som mår pyton av smällarna. Men jag bor högt i Kvighult och ser fyrverkerier på långt håll runt hela horisonten vid bra väder. 

En nyårshälsning från dig till våra invånare:
– Hoppas och längtar till ett 2024 där ondskan i krig och mänskligt lidande tar flera steg tillbaka. Längtar till en värld under 2024 där kärleken, respekten och förståelse mellan människor tar många kliv framåt.

– I vår fina kommun känner jag för det allra mesta denna kärlek och trygghet som jag hoppas fler i världen få ta del av. Vi behöver en tid där tillit, respekt, omtanke och kärlek tar en större plats.

– Hoppas också att det börjas bygga bostäder igen under 2024. Många bor trångt, ungdomar som vill flytta hemifrån och skaffa eget boende och äldre som vill byta till ett mera praktiskt boende. 

– Att fler får möjligheten med en lägre ränta att förverkliga sitt drömprojekt. Just att förstå vikten av att kunna förverkliga sina drömmar och visioner i nya bekanta, nytt arbete eller studier eller starta ett företag är jätteviktigt.

– Finns väldigt många kreativa och positiva människor i vår kommun och fler är välkomna att flytta hit för att vi tillsammans kan leva vår vision i Vaggeryds kommun en plats att göra skillnad, hälsar kommunalrådet Gert Jonsson (M) och önskar våra läsare ett Gott Nytt 2024.

Gert Jonsson (M)

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *