Nyheter

Julen välkomnades till Hagshult

Nyheter Söndagen den andra advent är det tradition, sedan många år, att sjunga in julen i Hagshults kyrka och avnjuta kakbuffén i församlingshemmet.

Merete Sörensson med Hagshultskören  [1/15]

Prästen Maria Åberg höll andakt  [2/15]

Hagshultskören med solisten Daniel och Stina Hjelm under ledning av Anna-Karin Danielsson  [3/15]

Solisten Alice Johansson  [4/15]

Värdinnorna för kvällen; Margareta, Ulla och Inger  [5/15]

  [6/15]

  [7/15]

  [8/15]

  [9/15]

  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

  [13/15]

  [14/15]

  [15/15]

Maria Åberg, präst, hälsar alla välkomna och håller andakt. Hagshultskören, med för kvällen manlig förstärkning, sjunger under ledning av Anna-Karin Danielsson flera välkända julsånger. Särskilt inbjudna var solisterna Daniel Hjelm, Alice Johansson och Merete Sörensen.

Efter att fått njuta av denna fina andliga spis, styrdes stegen till ett julprytt församlingshem Där stod ett stort bord av olika sorters delikata kakor och väntade. Nu var det dags för den lekamliga spisen. Ingen var nödbedd utan alla högg in på sina favoritkakor. God gemenskap kring borden råder, som alltid i Hagshult. Men ännu en kväll av glädje och förväntan inför julen, är tillända. Det var dags att ta farväl och bege sig hem.

Vi som var värdar för kvällen vill tacka alla som bakat och skänkt sina godsaker, tack till alla som kom och bidrog till att denna kväll inbringade, 5569 kr. Allt går oavkortat Svenska Kyrkans julkampanj ”En flicka föds”.

Text; Margareta Svensson
Foto; Bernt Emanuelsson och Alice Johansson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *