Nyheter

Julmys arrangeras på söndag

Nyheter Handlarna i Vaggeryd tillsammans med Skillingaryds Innebandyklubb ser till att det blir julmys i Vaggeryds centrum under första advent

Arkivfoto från förra årets julmarknad

– Vi har 19 utställare och alla butiker kommer att vara öppna under eftermiddagen. Ponnyridning, om det inte är för kallt, och fiskdamm finns för barnen. Manskören uppträder under sista timman. Vi arrangerar det här tillsammans med Skillingaryds Innebandyklubb som ordnar till det med utställarbord med mera, berättar Rebecka Ödebrink på Cityskor.

Tomtemor och tomtefar är ett givet inslag när det arrangeras julmys och dessa kommer på besök utanför olika butiker där barnen kan lämna sina önskelistor och/eller kanske sin napp.

– Brandkåren kommer också att vara på plats, avrundar Rebecka.

– Handlarna ringde och undrade om vi ville hjälpa till och svaret från oss blev såklart! Vi tycker det här ska bli jättekul och vi är taggade inför vår premiäruppgift på söndag, säger Jonas Larsen ordförande i Skillingaryds innebandyklubb.

Nu ska föreningen rodda med uppsättning av alla marknadsbord, anordna skinklotteri och handlarlotteri, föreningen kommer att sälja halva potten och bingolotter.

– Nästan alla innebandylag är på något sätt involverad i söndagens arbete. Vi har delat upp det bra mellan oss och alla hjälper till med något, avslutar Jonas som får se sig som premiärjulmysdelarrangör i Vaggeryd på söndag.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *