Nyheter

Kafeterian var tömd på stolar och bord

Nyheter Den här helgen är det fem dans föreställningar med 250 deltagare och cirka 900 besökare men alla möbler i teaterfoajén var bortplockade i går.

Så här såg det ut under fredagen... Läsarbild

Redan i torsdags fick vi tips till redaktionen om att möblerna var borta i teaterfoajén i Skillingehus i Skillingaryd för att man inte ville ha personer som satt där och drack öl. Men så var det inte utan det ska målas om.

– Jag förbereder korv, bulle och saft och alla barn äter där. Vi är alltid i foajén. Jag trodde att det ska vara precis som under alla år men inte. Jag fick en chock när jag såg hur foajén såg ut. Utan att tänka på att jag har hyrt allt, hade de tömt foajén, sa Nadira Kilim på fredagen.

Nadira kontaktade kanslichefen att hon hade hyrt allt, att man behöver möbler för att tjejer kommer att sitta där och äta i lugn och ro.
– Han sa han kan inte hjälpa mig och att de inte ska ta möblerna tillbaka. Han sa bland annat att hallen ska målas. Mitt i terminen! Utan att någon meddelat mig. Det är många mor-far-föräldrar som har inte en enda stol att sätta sig innan de kommer in i teatersalongen.
– Så dåligt hanterat och jag höll jag på att bli galen, säger Nadira.

Efter kontakt med en annan person på kommunen kom det fram några stolar och bord.
– Men de har tagit dessa från utrymmena där ungdomarna håller till bakom scen så när de inte är på scen får de sitta på golven, säger Nadira.

– Så har ska inte en hyresgäst bemötas. Vi är kunder och även kommunen måste bemöta sådana på ett bra sätt, säger Nadira.

Vi återkommer i annan artikel med sedvanligt reportage från uppvisningen på scen.

I dag på förmiddagen var Nadira Kilim på plats och lite hjälpligt hade det kommit lite stolar och bord på plats-

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *