Nyheter

Kanske sista julfikat i simhallen?

Nyheter Under fredagen efter morgonsimmet hade motionärerna julfrukost i simhallen. Nästa vecka stängs simhallen och hur framtiden ser ut för simhallen är oviss.

Vi har simmat här i flera år och sista fredagen innan jul brukar vi alltid ta med oss frukost som vi äter tillsammans här i simhallen. Nu fick vi lägga frukosten lite tidigare än vanligt eftersom det kommer att stängas här nästa vecka, berättar en av simmarna.

– Det känns lite tråkigt att inte kunna simma som vanligt framåt. Vi har så mysigt här på morgonsimmet, säger en annan.

Kent-Åke på simhallen berättade att de som har köpt årskort får tillbaka sina pengar av det som återstår så får man börja om sedan när de startar i gång igen. Återbetalningen sköts via kommunens ekonomiavdelning som ordnar med att sätta in pengarna på rätt konto. Hos simhallen får man en blankett som man fyller i och som lämnas till ekonomikontoret.

– Vi får hoppas att det blir en bra lösning på simhallsfrågan och att det inte dröjer allt för länge tills vi kan simma här i Vaggeryd igen, avslutar en simmare.

Julfrukost med kaffe, macka och hembakat.  [1/5]

Så här mysigt är det på morgonen i simhallen.  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

Taggar

Dela


1 reaktion på Kanske sista julfikat i simhallen?

Mitt underbara simgäng💖🥰 Jag önskar er alla en riktigt god jul! Sorgligt att inte få simma med er varje vecka. Ledsen över att simhallen måste stänga. Vi skulle ha gjort något mycket tidigare, vilket Liberalerna påpekat i många år. Med vänlig hälsning, Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *