Nyheter

Karin Eickhoff blir ny regionchef

Nyheter Karin Eickhoff tillträder som ny regionchef för LRF Sydost och Jönköpings län den 1 september.

Karin Eickhoff. Pressbild

Karin kommer närmast från Jordbruksverket, där hon jobbat som regionchef och affärs- och verksamhetsutvecklingschef för distriktsveterinärerna.

– Det känns bra att vi snabbt lyckats rekrytera en ny regionchef som har erfarenhet från branschen och liknade medlemsorganisationer, säger Anders Friberg, LRF Jönköpings län, bosatt utanför Vaggeryd.

– Jag ser mycket fram emot att börja som regionchef i Sydost och Jönköping. I denna nya roll fortsätter jag jobba för de gröna näringarna, något jag brinner för, men nu från ett nytt perspektiv. De gröna näringarna har en allt viktigare roll i ett hållbart samhälle. LRF:s roll är verkligen betydelsefull i att lyfta fram detta, och att jobba för goda villkor för företagen inom den gröna sektorn. Jag är glad och förväntansfull inför att få jobba tillsammans med er alla inom LRF, säger Karin Eickhoff.

Karin är 58 år, utbildad jägmästare och bor i Jönköping. Hon har tidigare arbetat med skogsfrågor hos Skogforsk och med skoglig driftsekonomi i SLA:s Analysgrupp. Hon har även varit vd för Hushållningssällskapet i Jönköping. Sedan 2009 har Karin jobbat vid Jordbruksverket som regionchef för distriktsveterinärerna och det senaste året som affärs- och verksamhetsutvecklingschef för distriktsveterinärerna.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *