Nyheter

Kleffan Arena invigdes på Båramo

Nyheter Under eftermiddagen öppnade Calle Johansson sin andra padelarena. Nu vid Båramoområdet norr om Skillingaryd

Nya skyltar vid padelarenan Båramoområdet  [1/6]

Calle slog till och köpte   [2/6]

Loungen, här kan man sitta och vila en stund mellan varven, berättar Calle  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

Calle invigde sin andra padelarena, först i Klevshult och nu i dag i Skillingaryd  [6/6]

Calle Johansson är entreprenören som ser möjligheter i det mesta. När vi träffar honom vid ”Kleffan Arena” på Båramoområdet i Skillingaryd berättar han; 

– Här var Basic Padel tidigare och jag var i kontakt med ägarna och tänkte att vi kunde ha ett samarbete, här och med den arenan jag har i Klevshult. De kände att de inte riktigt hade tiden, de höll mest till på västkusten och  padeltrenden vek nedåt. När fastigheten blev till salu slog jag till och köpte. Jag vet att många gillar att spela utomhus och här är bra läge, mellan orterna, konstaterar Calle.

Precis intill padelbanan, finns en liten bod uppställd med några stolar, bord, padelhyrrack och bollar. Även kallad loungen på Kleffan Arena.

– Jag öppnade faktiskt i dag, för en timma sedan för att vara mer exakt, säger Calle och tittar på klockan som precis slagit 16. 

– Nu är allting i ordning, städat och förberett för bygdens spelare. Jag kommer att köra erbjudande i april. Tror det här kan bli en mötesplats, man cyklar från norr till söder, möts på halva vägen och spelar en stund.

Fastigheten är större än bara padelbanorna, vad har Calle för funderingar på marken som ligger österut… 

– Nja….  Men jag vill ha rätt hyresgäst innan jag lovar något, avrundar Calle som även tillsammans med kollega äger den relativt nyuppförda fastigheten, för uthyrning, strax norrut. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *