Nyheter

Vitvarujätten ny aktör på Stigamo

Nyheter DFDS tilldelas ett stort kontrakt med köksmaskinjätten Miele för sina lagerlösningar i Norden. Förmågan att erbjuda högkvalitativ, långsiktig och flexibel service var den avgörande faktorn för att Miele valde DFDS som sin logistikpartner i Norden. Nu etablerar sig köksmaskinjätten på Stigamo

Pressbild

– Vi är otroligt glada över att inleda detta långsiktiga partnerskap. Under upphandlingen blev det tydligt att Miele och DFDS delar många gemensamma värderingar. Detta lade verkligen grunden för ett bra partnerskap. Jag är hoppfull att vi tillsammans med Miele kommer att förlänga detta. partnerskap och hitta fler samarbeten inom Europa, säger Andreas Karlsson, försäljningschef. 

Från april kommer varor att börja fylla lagret och den första utgående leveransen väntas i maj. Det nya partnerskapet öppnar också möjligheten att inkludera transporttjänster av Mieles vitvaror till kunderna.

En nyckelfaktor för att få det nya kontraktet var det högkvalitativa och flexibla tillvägagångssättet från DFDS. Logistikteamet tittade först på Mieles behov och arbetade därifrån på rätt lösning.

— Återkoppling från kunder är att vi möter kunder med ett stort och kompetent team redan i starten av projektet. Vi har lyssnat på kunden och är flexibla och anpassningsbara, säger Muhamed Ceric, logistikchef vid Miele.

Miele har redan uttryckt stor tillfredsställelse med deras engagemang med DFDS.

– Nu jobbar vi med alla förberedelser, ser till att alla gemensamma processer och system fungerar optimalt, rekryterar nya medarbetare och ser till att Miele får den höga kvalitet som kännetecknar DFDS, säger Muhamed Ceric.

Fakta om Stigamolagret:

• 36 000 kvadratmeter med 28 portar • 1 000 kvadratmeter kontor och personalytor • Ligger i en topplogistikposition i Sverige och Norden • Multiklientsajt • Första kunden implementerad januari 2023

Källa: Pressmeddelande

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *