Nyheter

Kommunalrådets nyårshälsning

Nyheter När klockorna ringer ut 2020 så kommer vi att minnas ett prövningarnas år. Läs Gert Jonssons nyårshälsning till kommunens invånare.

Arkivfoto: Gert Jonsson (M) delar ut ballonger vid Waggerydsdagen

En hel värld har varit påverkad av ett virus. Vår gemensamma välfärd har både visat styrkor och brister. Styrkorna har varit alla fantastiska människor som jobbar i vården, skolan och annan verksamhet som har ställt om och utifrån förutsättningarna gjort ett överväldigande och beundransvärt jobb.

Vi har alla frivilliga, som kyrkor, föreningar och andra människor med ett varmt hjärta, som ställt upp och hjälpt till. Det är jag mäkta stolt över. Sedan är jag ödmjuk över att som beslutsfattare i kommunen och som politiker så har vi som nation ett jobb att göra för att rusta oss bättre för framtida prövningar.

När klockorna ringer in 2021 så är vi fortfarande i coronans kniptång, men vi ser ändå ett starkt och hoppfullt ljus i att vaccineringen är i gång och att vi kan möta vårvärmen med andra förutsättningar. Tänk var härligt det blir att framöver återigen få mötas fysiskt! Att få skaka hand, att få dela ut kramar och kanske få bli kramad själv. Att få träffas många flera i gemenskap, tänker på stora familjen alla vänner och att åka runt och prata med så många man vill, kan och orkar.

Det är en hoppfull tid vi går till mötes i vår framtidskommun. Jag tog en biltur runt om i kommunen i dag, tänk var det byggs, ordnas och fejas nya arbetsplatser och nya bostäder. Nya spännande människor som flyttar in och fler som vill bo kvar och upptäcka den lilla kommunens stora fördelar. Framtiden är vår och den finns här.

Jag vill önska alla som bor, verkar och lever i Vaggeryds Kommun ett riktigt Gott härlig varmt och förhoppningsfullt nytt år.

Gert Jonsson (M)
Kommunstyrelsens ordförande

Taggar

Dela


1 reaktion på Kommunalrådets nyårshälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *