Nyheter

Kommunen vill växa i norr

Nyheter Vid kommunstyrelsens arbetsutskott senaste sammanträde var området norr om travbanan i Vaggeryd på dagordningen.

Norr om travbanan planeras inköp av mark. Flygfoto från eniro

– När det gäller området norr om travbanan vill vi göra färdigt denna. Vi äger i dagsläget 19 hektar och vi vill göra ett avtal med Sandahlsbolagen att förvärva resterande mark, som är lika stor som vår del. Totalt blir markytan då 40 hektar och vi gör en tydlig markering att vi vill växa norrut, berättar kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson (M).

Taggar

Dela


6 reaktioner på Kommunen vill växa i norr

Vad trött man blir på se och höra detta eviga tjat om Vaggeryd kontra Skillingaryd för att skapa motsatsförhållanden. Vad man än tycker om våra politiker försöker de ju ändå arbeta för hela kommunen.

Har sagt det förr. Att kommunen heter Vaggeryds kommun gynnar bara Vaggeryd. och att nu har det ju framkommit att politikerna vill satsa på norra kommunen. Vilket är märkligt när det byggs jobb i Skillingaryd (Båramoområdet) men antar då att politikerna vill att dem som bosätter sig i Vaggeryd och norröver. Att dom tar sig till Skillingaryd ändå. Men så enkelt är det inte. Då jag har jobbat med folk som bor i Vaggeryd och inte har körkort. Och då funkar det inte i längden för dessa personer att jobba i Skillingaryd.

Thomas, det byggs på 2 tomter i Skillingaryd.
Hur många tomter är det på Stigamo i norr?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *