Nyheter

Koola Kidz stänger

Nyheter Efter sex år som butiksägare i Vaggeryd med inriktning barnkläder och tillbehör väljer nu Anna Munkstierna från Hok att göra annat i livet.

Anna Munkstierna startade upp barnklädesbutiken för sex år sedan.  [1/5]

November ut är det utförsäljning, sen stängs dörrarna.  [2/5]

De två sista åren har Anna drivit sin butik i lokal på Östergatan.  [3/5]

Lisabeth Vinborg med Sigge 1 1/2 år och Lia 3 1/2 år (som hade fullt upp med leksakerna inne i butiken) tycker att det är tråkigt. Det har varit smidigt och nära till hands. En fin butik med bra kläder till barnen men även presenter.  [4/5]

Maria Wendel från Vaggeryd med Max 5 månader i vagnen tycker att det är jättetråkigt. En tankeställare att vi måste alla ställa upp och gynna butikerna i kommunen.  [5/5]

Jag träffade Anna Munkstierna i sin barnklädesbutik strax före utförsäljningen körde igång. Det har varit ett tufft beslut för Anna och familjen, men hon känner nu att det är dags att testa på något annat i livet. Arbeta mindre och får mer tid till familjen.

• När stängs dörrarna till butiken?
– Jag kör utförsäljning till sista november för direktkunderna. Sen säljer jag ut det sista som till exempel inventarier och inredning, så jag har kvar butiken december ut.

• Vad har du för planer nu?
– Jag har fått flera erbjudande, men skriver papper i nästa vecka på ett jobb som projektledare i liknande bransch.

• Hur länge har du haft butiken Koola Kidz?
– Jag startade upp för sex år sedan i lokalen på Storgatan vid torget, sen flyttade jag över till Östergatan, och nu sista två åren har jag huserat här på Viktoriagatan.

• Vet du vad som kommer hända i lokalen?
– Nej, inte vilken inriktning, men jag vet att det finns flera intressenter.

• Vad har du för tankar inför framtiden?
– Det här har varit ett mycket tufft beslut. Mest tufft att lämna kolleger och alla kunder, vänner som jag har träffat under de här åren. Jag trivs här och brinner för Vaggeryds kommun. Men nu är det dags att tänka på mig själv och familjen. För två år sedan fick jag ett cancerbesked så det var nog då jag började tänka att jag behöver få en bättre balans i livet, arbeta en mer normal heltidstjänst och få mer fritid med familjen.
– Men jag känner att jag gjort ett bra jobb och vill lämna med flaggan i topp. Men vem vet, kanske jag kommer tillbaka igen om några år, avslutar Anna och gör sig redo för att öppna upp dörrarna till utförsäljningen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *