Nyheter

TV: Kristofer och Jonas är Årets Företagare

Nyheter Kristofer Flood och Jonas Skörd som driver FS Service AB har utsetts till Årets Företagare i Vaggeryds kommun 2016.

Representanter för kommunledningoch näringslivsråd uppvaktade.  [1/12]

Jonas Skörd och Kristofer Flood var inte ont anande när Gert Jonsson med följe kom  [2/12]

Kristofer och Ger var glada.  [3/12]

Företagare sedan 2004, Jons och Kristofer  [4/12]

Belönade  [5/12]

Årets Företagare i kommunen  [6/12]

Kenth Williamsson, Torbjörn Åkerblad, Sofia Tollbo. Kenneth Karlsson och Georg Teodoridis uppvaktade från kommunen  [7/12]

Till kaffet...  [8/12]

Tårtan måste förevigas  [9/12]

Kristofer tog en smakbit  [10/12]

Glada gossar  [11/12]

Bilar som syns  [12/12]

I dag blev de överraskade på jobbet på Fabriksgatan i Skillingaryd när representanter för kommunens näringslivsråd och kommunstyrelsen kom på besök till de intet ont anande vinnarna. Det är näringslivsrådet som nominerar pristagarna och formellt tas beslutet av kommunstyrelsen.

Kristofer Flood, 39 och Jonas Skörd, 47 från Tofteryd respektive Jönköping jobbade tillsammans på ett företag när de 2004 startade eget. Efternamnens initialer fick ge namn åt företaget och de köpte tidigare Blomqvist Möblers fastighet på Fabriksgatan för att inreda den till sin verksamhet.
De började med en anställd och har i dag 45 medarbetare med placering i Skillingaryd, Vetlanda och Jönköping. Företaget omsätter drygt 50 miljoner kronor och fortsätter att växa. Svårast av allt har varit att hitta rätt kompetens men hittills har man lyckats mycket bra med det.

Inom företaget sysslar man framför allt med ventilation, värme, kyla och energi.

Formellt utdelas priset vid Vaggerydsdagen i slutet av augusti.

 

Motiveringen för Årets Företagare 2016 är denna:
FS Service har som ledande aktör inom ventilation, värme, kyla samt energi visat att det är möjligt att bedriva ett lönsamt företag i en bransch där kvalificerad personal är bristvara. På kort tid har företaget med Kristofer Flood och Jonas Skörd i spetsen nått en rekordtillväxt på 30 % i år. Med förändring och utveckling som drivkraft har de sedan 2004 drivit företaget som idag har mer än 40 anställda på tre orter: Skillingaryd, Vetlanda och Jönköping.

Med ledorden närhet och trygghet verkar FS Service för att skapa bättre och behagligare inomhusklimat för såväl industrin som fastighetsägare. Kristofer Flood och Jonas Skörd utvecklar företaget tillsammans med kunden som de alltid arbetar nära och betraktar som sina samarbetspartners. Ihop med dem presterar alltid FS Service lönsamma lösningar till hög kvalitet.

Företaget har under de senaste åren varit involverad i omfattande projekt såsom Munksjöstaden, Coop Forum A6, Folktandvården i Vetlanda och Axelent i Jönköping.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *