Nyheter

Krockade med Farmens hus

Nyheter SOS larmade klockan 15.28 om att en bilist kört in i ett hus som visade sig vara en barack för boende till tv-programmet Farmen.

En av Farmens baracker skadades.

Det handlade om en övningskörning som slutade lite olyckligt in i en barack, men dessbättre skadades ingen person. Baracken på Slätten i Skillingaryd behöver dock repareras för att längre fram i sommar kunna ta emot boende.

Dessbättre skadades ingen vid olyckan.

Taggar

13 reaktioner på Krockade med Farmens hus

De var nog mer fokuserade på Farmens byggnader än på vägen. De kunde ha valt en annan väg till att börja med för övningskörning. Det ordnar sig alltid så länge det inte är personskador.

Är det något att skriva här tycker ni den personen som körde vill väl aldrig mer köra bil. Alla är tydligen felfria chaufför i Skillingaryd. Ni kan ju lära er att blinka till exempel…

Jag skulle nog vilja påstå att ju fler incidenter man råkar ut för ju bättre förare blir man. Känns alltid bedrövligt när något sånt här händer, huvudsaken att ingen skadas. Tappa inte sugen fortsätt att öva.

Många ‘sjuka’ inlägg här.
Övningskör gör man ju för att lära sig köra på egen hand.
Blir det fel så sitter gaspedal och broms nära.
Var glad att man kan träna på ett område som är sällan trafikerat.
Jag och min dotter övningskörde ofta i militärområdet.
Dessvärre har det nu satts upp skyltar att det inte längre är tillåtet.

Fy vad elaka och inskränkta vissa är. Ni kallar er medborgare och anser att ni har rätt till både det ena och det andra i samhället. Snacka om att gotta sig i andras olycka.
Till dig som orsakade olyckan: Du är bra som du är och lyssna aldrig på idioter. Sätt dig bakom ratten och var en stolt förare. Tro mig, du kommer bli bättre än vissa tangentbordsryttare som skriver här.

Läste i inledningen att det har varit busliv i .Vaggeryd. Flera gånger har Grönelund sina planer förstörda av vandaler, Det är säkert inte personer som är ute och övningskör som gör detta. Nä dessa kan vi nog hitta bland dem som nu har uttalat sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *