Nyheter

(L) svarar (S) om trafikmiljön

Nyheter Carina, Marijo, Besim o Kenth ”Vi förstår att ni vill göra politik av det här, men det här handlar inte om politik, eller att på något sätt att slå in en kil i Femklövern som ni kanske önskar”.

Det handlar om att få till en bättre/säkrare/mer synkad trafiksituation för de som bor och lever i vår kommun.

Då och då måste man göra en revision på sina synpunkter och beslut. Det är helt enkelt det vi har gjort, vi tycker inte att det blivit så bra som det var tänkt, så vi skrev denna artikel för att få till en förändring till det bättre. Man får inte vara sämre än att man kan ändra sig.

Det är liberalt, för man får faktiskt ändra sig som Liberal.

Liberalerna Skillingaryd / Vaggeryd

Taggar

Dela


2 reaktioner på (L) svarar (S) om trafikmiljön

Det hedrar Liberalerna att erkänna att man kan ha gjort felaktiga bedömningar. Nu kräver vi kommuninvånare att samtliga politiker sätter sig ner och helt prestigelöst tar fram en plan för hur trafiksituationen skall förbättras. Det är självfallet inget unikt för Vaggeryd att folk struntar i att hålla hastigheter. Men då måste man agera och inte hänvisa till folks goda vilja och att visa hänsyn. Åk på besök i andra kommuner och studera hur man bygger farthinder och andra lösningar för att tvinga folk att hålla hastigheten.

Att då och då revidera sina beslut tyder på ett ansvarstagande. Jag tycker att det är modigt av Liberalerna att lämna detta förslag, för trafiksituationen i kommunen är väldigt rörig och
inbjuder till förvecklingar.
Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *