Nyheter

Landmanns lokaler är sålda – grannföretag flyttar in

Nyheter Lokalen där Landmann hyrde in sig tidigare, intill E4:an mellan Vaggeryd och Skillingaryd, har fått ny ägare och ny hyresgäst på tio år.

SLP har ingått avtal om förvärv av fastigheten som har ett utmärkt logistikläge direkt invid E4:an. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om cirka 15 000 kvadratmeter med potentiell möjlighet till ytterligare byggnation inom fastigheten. Förutom ett par mindre uthyrningar till Trafikverket och Kinnarps är fastigheten för närvarande tomställd. 

I samband med transaktionen tecknar SLP ett nytt avtal om uthyrning av samtliga vakanta ytor om cirka 13 000 kvadratmeter inom fastigheten till Strömslunds Industrier, som flyttar in 1 oktober och hyresavtalet gäller i tio år. 

– Vi förvärvar en fastighet som har ett fantastiskt logistikläge direkt invid E4:an, men som under en tid har dragits med stora vakanser. Vi är därför mycket glada över att kunna teckna ett nytt långt hyresavtal med Strömslunds, vilket medför att samtliga ytor inom fastigheten nu är uthyrda. Affären visar på nytt på SLP:s styrka i att utveckla fastigheter och hitta potential i befintliga objekt, kommenterar Peter Strand, vd på SLP. 

Fotnot: SLP är ett svenskt fastighetsbolag som förvärvar, förädlar och förvaltar logistikfastigheter. 

Källa: Pressmeddelande från SLP

Arkivfoto

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *