Nyheter

Lennart fick gröna hjärtat

Nyheter Vid LRF;s lokalavdelnings årsmöte i Ekhult utdelades ett fint pris till Lennart Fritz, Stjärnebo, Skillingaryd.

Lennart och fru Ulla vid ett tidigare reportage om eldsjälen i kommunen. Nu har Lennart fått "Gröna hjärtat" från LRF

– Gröna hjärtat är till någon som har gjort något extra. För att man ska tänka efter och inte glömma bort. Lennart gör och har gjort ett fantastisk arbete och han har bland annat ordnat en äldre LRF-grupp som träffas, säger Samuel Åkerström, omvald ordförande för LRF-avdelningen i Åker-Tofteryd och Hagshult.

– Det var verkligen överraskande och framförallt hedersamt. Jag känner mig uppskattad för det lilla jag gjort tiden efter jag slutat som ordförande i lokalavdelningen Tofteryd-Hagshults LRF. Ett stort tack för det fina priset, säger Lennart Fritz, Stjärnebo, Skillingaryd.

Övriga invalda, efter årsmötet, i lokala LRF-styrelsen är Sara Leufvén, Dan Gustavsson, Arne Andersson, Ann-Marie Manfredsson, Johan Petterson och ungdomsrepresentanten Martin Gustavsson.

– Som ungdomsrepresentant träffar man övriga LRF ungdomar och representerar styrelsen i olika sammanhang. I LRF ungdomsgrupp är medlemmar upp till 36-års ålder, säger Martin Gustavsson från Gräshult.

Lennart Fritz belönades med ett "Grönt hjärta" från LRF-lokalavdelning

Taggar

Dela


6 reaktioner på Lennart fick gröna hjärtat

Grattis. Du ställer upp i våt och torrt. Du är på Sörgården och pratar och läser för äldre bönder. Du m.fl har skeppat över lantbruksmaskiner , mjölkanläggning m.m. Det var bara ett par saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *