Nyheter

Liberalerna på studiebesök

Nyheter Liberalerna Skillingaryd/Vaggeryd höll sitt årsmöte den 20 februari på företaget Zenergy AB i Skillingaryd.

Lyssnar...  [1/3]

På studiebesök  [2/3]

Så bygger man...  [3/3]

18 medlemmar deltog i mötet, som inleddes med att fabrikschefen för Zenergy, Robert Gurbin, informerade om verksamheten.
– Företagets policy är att bygga smart, energieffektivt och brandsäkert. Det var mycket intressant att höra om företagets utveckling och att de inom kort kommer att bygga flerbostadshus på kvarteret Illern i Skillingaryd, säger ordförande Thore Ohlsson.

Efter rundvandring i fabriken informerade Magnus Thelin om den verksamhet som han bedriver tillsammans med en kollega i Yxenhaga. Det är en flyktingmottagning företrädesvis för familjer.

Årsmötet leddes av ordförande Thore Ohlsson, som bland annat redovisade den politiska verksamheten under det gångna året. Liberalerna har haft tre styrelsemöten samt tio gruppmöten tillsammans med övriga partier i 5-klövern och två heldagskonferenser.

Till ordförande omvaldes Thore Ohlsson. Övriga i styrelsen är Magnus Thelin vice ordförande, Ulf Storck kassör, Ann-Christin Holmgren sekreterare, Ewa Magnusson medlemsansvarig, Atcha ”Salle” Adinda och Robert Gurbin. Ersättare är Malin Gustavsson.

Många frågor diskuterades. Bland annat framhölls vikten av att man planerar för bostadsbyggnation i hela kommunen. Ett förslag om att bygga flerbostadshus i trä ska utvecklas av styrelsen. Årsmötet beslutade också att i särskild skrivelse uttala sig i frågan om att värna LSS-lagen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *