Nyheter

Linus julkalender: 5 december

Nyheter Vi presenterar Linus Perssons julkalender. Lokalkändisar

Jag får väl ta ytterligare ett mässminne. Ingen rikskändis blir nämnd men flera lokalkändisar. 

Det var en grafikermässa i Malmö på den tiden jag hade tidningen. Jag och mina kollegor Ylva Larsson, Forsheda, Ingemar ”bild-Anders” Andersson, Gislaved åkte ner till mässan. Även min mor Ingbritt följde med. Hon hoppade av i Lund för att hälsa på sin väninna Anette Högberg-Johansson. När jag och mina kollegor kom fram så skulle jag ta fram biljetterna. De fanns inte i mina kläder. Aj sjutton tänkte jag, morsan måste haft dem i sin handväska och hon var i Lund.

Det var en fackmässa så det var bara inbjudna som fick komma in, det gick inte att lösa nya biljetter. Vi tre pratade om hur vi skulle göra. Alternativet var att åka till Lund och kolla mammas handväska, där fanns ju biljetterna.

Men då dök det upp två änglar i form av två minibussar  från Skillingaryds Tryckeri. Bengt Olsson, Thomas Jonsson, Dennis Linden, Margareta ”Dellan” Fridell, Anne Hellund, Åke Johansson med flera.

Åke var chefen. jag rök på honom om han hade biljetter över. Och det hade han så vi tre kom in, utan att behöva åka till Lund och kolla mammas handväska.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *