Nyheter

Linus Persson har avlidit

Nyheter Den store Skillingarydsprofilen Linus Persson avled i dag efter en tids sjukdom.

Linus Persson i november 2020.

För bara några veckor sedan fick 58-årige Linus äntligen en ny lägenhet på Södra Vägen i Skillingaryd men hann inte glädjas mycket över det på grund av sjukdom. De sista dagarna bodde han på Mejeriet i Skillingaryd men i dag sa kroppen slutligt ifrån.

Linus har varit en trogen medarbetare i olika sammanhang i vår tidning och i dag går våra tankar extra mycket till honom, släkt och andra vänner.

•  Här finns ett minnesord av Erik Sjöberg (länk)

•  Här finns ett minnesord av Per Bunnstad (länk)

Taggar

Dela


33 reaktioner på Linus Persson har avlidit

Vilka tråkiga nyheter jag möttes av i dag.
Att du, Linus, har gått bort.
Under alla mina år i Skillingaryd var du ett stående inslag. Du kommer att saknas.
Hoppas du har det bra nu.

Du och jag och Mattias kommer kampera ihop i Nangijala Linus. Tills dess tar jag över stafettpinnen och driver ”centralortens” intressen så du är laddad för min ankomst 😉
Vila i frid

Det kommer alltid vara du och jag i Nangijala Michel. Vi ska ju först sitta på äldreboendet tillsammans och diskutera politik och vett och etikett.. jag älskar dig min vän!

Vila i frid Linus det finns människor som kommer att göra sina röster hörda.

Vila i frid Linus. Dina åsikter och upptåg kommer att saknas. 58 år,, Ingen ålder att gå bort. Så fruktansvärt tragiskt. Vi syns i Nangijala, där kan vi fortsätta kampen mot förtryck och ondska, citat Astrid Lindgren. ❤️

En man med stort hjärta och intresse för sina medmänniskor 🌟💖
Som var värme i samhället där han gick fram.

Nu har du fått gå ovan där. Vi ses en dag där ovan.
Vila i frid 🌻//Emma E

Så tråkigt att höra Linus! Kommer att sakna våra samtal, hoppas du får det bättre nu och kan tjabba med alla vänner som saknas. En profil det var du sannerligen.
//Nettan

Vila i frid!
Säger som Gert, vi tyckte inte alltid samma men det ska man inte om man känt varandra i över 30 år. Minns när du intervjuade mig på torget i Skillingaryd när jag valts till ordförande i SIS. Du tyckte det var synd att man fick gå utsocknes för att hämta en ordförande men talade också om att du hade förtroende för denna kvinnan ändå eftersom du visste vem jag var och för att jag engagerat mig i föreningar i ditt kära Skillingaryd. Då kunde jag räknas som lite Skillingarydsbo 😀

Jag la min röst på dig 2020
Så glad att du blev Årets Skillingarydsbo.

Tack för alla fina minnesord du skrivit genom åren .
Det fanns bara en av dig, Linus Persson .

R.I.P

Vila i frid Linus!

Jag minns när du gick från Skillingaryd till gudstjänsten i Åkers kyrka. Ett par hundra meter innan avtagsvägen in till Åker kom jag med bilen stannade och frågade om du ville ha skjuts. Då svarade du att hade du gått så långt så kunde du gå resten också.

Klas Frisk Svensson

Tack för alla härliga samtal, vi var inte alltid överens men för det mesta var vi det. Du drev viktiga frågor och jag uppskattade dina synpunkter. Vila i frid och vi saknar redan en stor profil med glimten i ögat!

Vila i frid Linus!
Kommer att sakna Dig!
Omtänksam och godhjärtad!

Varma tankar går till de anhöriga!

Erica Gunnarsson Kibowa

Vila i frid – sov så gott Linus, du var en bra kompis. Jag kommer att sakna dig. Det var tråkigt att höra detta.

Men jösses vad tråkigt. En av Skillingaryds stora personligheter som har försvunnit. Tack för alla roligheter du hittat på genom åren. Mina tankar till hans nära och kära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *