Nyheter

Lions laddar upp för julmarknad

Nyheter På söndag eftermiddag är det dags för Skillingaryds julmarknad.

Arkivfoto från tidigare julmarknad

Under veckan har Lions träffats och gjort sista planeringen inför helgens första julmarknad, som är i Skillingaryd på söndag.

– Stora dragplåstret har varit ”Färgfemman” i år. Vi har fått in, fler än förväntat, och vinstbordet kommer att innehålla otroligt många fina vinster som kan vara allt från larm, badkort, massage, middagar, möbler, verktyg, dataprodukter och inredningsdetaljer. Vi säljer lotterna innan men även under julmarknadsdagen. Klockan 17.30 så dras vinnaren i Skillingaryd där lottnumret ropas ut och man får välja ett nummer på stegen. I stegen innehåller således en överraskning, säger Lena Olsson från Lions.

Programpunkten ”Pengarna tillbaka” gäller även denna veckan då man sparar kvittot från den affären i Skillingaryd som är ansluten till Intresseföreningen. Kvittot sparar man och under julmarknaden dras kvittot och pengarna går tillbaka till kunden i form av ett presentkort. Närmare ett tiotal har bokat marknadsbord och affärerna har extraöppet.

– Tyvärr har sena återbud gjort att vi inte har något luciafirande på söndag. Men vi har inte gett upp, det finns fortfarande chans. Finns det någon där ute som har tips får man mer än gärna höra av sig till oss på Lions, avslutar Lena Olsson på Lions.

Julmarknaden i Skillingaryd avslutas med en gratis jubileumskonsert i Skillingehus där Skillingaryds manskör firar sina 60 år.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *