Nyheter

Lions planerar för julskyltning

Nyheter I några månader har Lions i kommunen arbetat för att vi alla ska få en traditionsenlig julskyltning.

Håkan Johansson och Gillis Holm är två av Lions alla medlemmar som jobbar med julskyltningen

En grupp håller i båda julskyltningar, första advent i Skillingaryd och andra advent i Vaggeryd. Nu har annonserna samlats in och snart går underlaget till Lions jultidning i tryck och hamnar i våra brevlådor. Håkan Johansson är ansvarig för annonstidningen och underlaget har jobbats med sedan i september.

– Vi har totalt 150 annonsörer och även en del som kommer utanför kommunens gränser, bara för att de vill stödja vår verksamhet, vilket är mycket roligt, säger Håkan Johansson tar tacksamt emot Gillis Holms annonser när vi träffar Lions-duon vid Håkans Fastighetsservice i Skillingaryd.

– Vi jobbar för att det ska bli luciatåg i båda orterna. Kommuninvånarna uppskattar det och många fler besöker våra julskyltningar när lucia kommer på besök, menar Håkan.

Traditionsenligt kommer det att vara lotteriförsäljning och vi försöker satsa nytt i år och då i matens tecken. Linneryds södergård kommer att finnas på plats med sitt naturbeteskött och vi letar med ljus och lykta över fler matutställare, gärna sill, knäckebröd och ost, så är det någon som är intresserad är det bara att höra av sig till mig. Många av de matutställare vi har frågat är redan uppbokade på julmarknader sedan förra årets advent. Vi kommer även i år att bjuda på traditionsenlig julmusik och grillar korv naturligtvis, avslutar Håkan.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Lions planerar för julskyltning

Tycker det är trevligt att titta in i butikerna som brukar hålla öppet det drar nog mest besökare 🌲🌲🌲

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *