Nyheter

Lions skänker pengar till Ukraina

Nyheter Innan jul skänktes 20 000 kronor till Haiti och lika mycket har under året skänkts till Ukraina. – Nu är vi på gång igen med planering och aktiviteter, hälsar Lena Ohlsson vid Lions Skillingaryd/Vaggeryd

Lions skänker 20 000 till Ukraina

Totalt 40 000 kronor har senaste halvåret lämnat Lions Skillingaryd/Vaggeryd för hjälp till utsatta människor i världen som drabbats av katastrofer. 

– Vi har möjlighet att göra detta eftersom företag och andra bidragsgivare har gett ett utökat stöd i annonsbladet till vår katastrofberedskap. Vi har, tack vare detta stöd, snabbt haft möjlighet att kunna gå in och bistå människor i världen som drabbas av katastrofer, menar Lena Ohlsson vid Lions Skillingaryd/Vaggeryd.

Efter pandemin ser det ut som Lions kan komma i ”normalläge”.

– Ja, vi är på gång med möten, planering och aktiviteter för att kunna engagera oss i Lions viktiga arbete genom att ge frivilliginsatser, ge stöd lokalt, nationellt och internationellt, berättar Lena Ohlsson. 

Nu ser Lions fram emot att medverka både vid Skillingaryds marknad och Frammedagen i Vaggeryd och Lena hälsar ”hoppas vi ses”. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *