Nyheter

Lokala revyartister gästspelade

Nyheter Skillingaryds teaterförening bjöd in teaterensamblen från Göteborg men välkända lokala revyare fanns också på plats. "Är så otroligt nervös" var en av lokale kändisens kommentar strax innan ridån gick upp.

Thomas, Vivi och Evalotta fixar till det sista innan revystarten  [1/22]

Opps... Vivi får hjälpa Elisabeth med något där bak. Och Mats undrar förstås vad som händer  [2/22]

Vivi Nöjd där hon känner sig hemma. I logen.  [3/22]

Mats och Elisabeth i källarens städskrubb/förråd  [4/22]

Bauer Teater  [5/22]

Strax innan revystart  [6/22]

Mingelbilder innan revyn börjar följer...  [7/22]

  [8/22]

  [9/22]

  [10/22]

  [11/22]

  [12/22]

  [13/22]

  [14/22]

  [15/22]

  [16/22]

  [17/22]

Kändis från TV fanns med i publiken...  [18/22]

  [19/22]

  [20/22]

  [21/22]

  [22/22]

Skillingaryd Teaterföreningen vårsäsong har startat. I onsdags kväll fanns ”Vanligt folk” på besök, inte bara som besökare utan även på scen. En revy från teater Bauer som handlade om mycket hjärta, smärta – till musik.

Nere i logerna gör inte bara team Bauer sig redo. I städskrubben och förrådet rakt över hittar vi vår egen Mats Carlsson som är känd från revyn och räddningstjänsten.

– Det finns inte plats i logerna så jag är här, säger Mats med ett stort leende samtidigt som Elisabeth Ullemark kommer inspringandes och letar efter sina glasögon.

I en av logerna hittade vi Vivianne Nöjd. Hon är glad över att få sitta ner framför spegeln i Skillingehus loge.

– Kul att sitta här igen, vilka minnen man har härifrån. Ikväll ska jag tillsammans med Thomas Frankner, Mats Carlsson, Elisabeth Ullemark och Evalotta Storck spela några scener om ”pensionärer på hemmet” och ”Oskuldsfulla Fåglabäcksflickorna”, säger Vivi med ett stort leende och passar på att bättra på läppstiftet.

Teatersalongen fylls på till närmaste fullsatt med Viktoria Folkesson och gänget i Bauer teater drar igång. Teater Bauer har tidigare varit runt på ett 20-tal orter och spelat sin revy och på lördag är avslutningen för den här revyresan.

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *