Nyheter

Lyckad eftermiddag i Hagshult

Nyheter Träff i Hagshults församlingshem för mys i november där vi samlade oss för det populära eftermiddagskaffet.

  [1/9]

  [2/9]

  [3/9]

  [4/9]

  [5/9]

  [6/9]

  [7/9]

  [8/9]

  [9/9]

Denna eftermiddag var det John-Erik Wilson som visade egna bilder. Han startade upp att visa från tidiga 1980-tal och när en timme gått, cirka 300 bilder beskådats, ja då var vi plötsligt framme vid året som gått. John-Erik visade vad som hade hänt i kyrkans verksamhet under åren. Mest barn och ungdomsverksamhet. Många av oss fick se oss själva som unga, killar med långt hår och tjejer med korta kjolar, precis som det var på den tiden Även populära präster som exempelvis Per Sjöstrand kunde vi se, en bland många präster som visat ungdomarna den rätta vägen.

Efter detta var det dags för den efterlängtade fikastunden. Värdinnorna Inger Lindström och Silva Wilson bjöd på kaffe och gott hembakat bröd. Stämningen vid borden var god, med många roliga historier från förr då det begav sig. Inger berättade att det var Diabetesdagen idag och att behållningen gick oavkortad till dem.

Som avslutning på denna eftermiddag höll kyrkoherde Klas Svensson en andakt. En andakt som handlar om samhällsansvar. Den att även om man varit grym mot andra i affärer och dylikt, men nu ångrar sitt beteende och vill vända om och följa Jesus. Betänk, att den dagen vill Jesus gästa ditt hem.

Text och foto; Margareta Svensson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *