Nyheter

Lyckad kräftskiva på Naturum

Nyheter De fyra månarna hjälpte till att lysa upp och ge en mysig stämning när årets kräftskiva hölls vid Naturums entré - under tak - men ändå ute.

Kräftskiva på Naturum  [1/6]

Augustimånsken  [2/6]

Några av deltagarna  [3/6]

Sven-Erik, Ethel och Bodil hugger in på kräftorna  [4/6]

Kräftor i mängder  [5/6]

Kvällens musikanter  [6/6]

Ett 35-tal medlemmar hade mött upp och skivan inleddes med välkomsthälsning av vice ordförande Bjärne Mollberg och därefter serverades krämig Janssons frestelse, goda köttbullar, prinskorv och sallad m.m. 

Kvällens musikanter var Berglinds som spelade vid flera tillfällen under kvällen med passande musik och sång. Ingvar Svensson berättade, traditionsenligt, roliga historier och anekdoter. Därefter lät kvällens huvudattraktion – kräftorna – sig väl smaka. 

Innan kaffet höll Bjärne i en trevlig och tävling och efter kaffet var det ett lotteri med många och fina vinster, varav många var skänkta av medlemmar. Nära hälften av deltagarna kunde gå hem med en vinst under armen.

Ett stort TACK till festkommittén som gjort ett stort och gediget arbete med denna kräftskiva samt frivilliga som hjälpte till med att bära bord och stolar, dukning och annat praktiskt. 

En mycket lyckat kväll och en bra inledning på höstens aktiviteter!  

Foton: Bjärne Mollberg
Text och bildredigering: Egert Fransson 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *