Nyheter

Lyckad träff med annonsörerna

Nyheter Under torsdagskvällen bjöd Skillingaryd.Nu in fasta annonsörerna inom kommunens föreningar och kyrkor till en informationsträff

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

  [8/8]

Aktivitetsnivån är hög bland de föreningar och kyrkor som är verksamma i Vaggeryds kommun. De allra flesta av de större aktörerna är också annonsörer hos Skillingaryd.Nu. För att få en ännu större samverkan bjöds de in till en informationskväll för att få en bättre bild av det som Skillingaryd.Nu kan erbjuda.

Per Bunnstad gick igenom vad som ingår i det annonspaket som de fasta annonsörerna har med en påminnelse om att faktiskt nyttja det de betalar för. Ännu viktigare blir det naturligtvis när antalet läsare av Skillingaryd.Nu ökar så som det gör nu. Lågt räknat på de tolv senaste månaderna har publikationen drygt 15 000 unika besökare i veckan. Sett till den senaste månaden tenderar det att bli omkring 20 000 unika besökare i veckan, vilket är otroligt i en kommun med drygt 14 000 invånare.

Under kvällen diskuterades också möjligheten att föreningen/kyrkan att själva skicka in material för publicering. Det är något som uppmuntras och som, med kanske något undantag, också publiceras. Här påmindes besökarna om vikten av att tänka på foton. Det lämnades tips kring fotografering av Peter Magnusson som handlade om undvika sol, ryggar och extrema närbilder.

Skillingaryd.Nu är en öppen plats för att förmedla nyheter i stort som i smått. Tidningen finansieras uteslutande av annonser, men har ändå några principer. Annonser från spelbolag tas inte in och så kallade pop-up-annonser ska inte förekomma. Ur läsarperspektiv är det också angeläget att vi inte låser in något material som allt fler i mediavärlden gör. Det skillingaryd.Nu publicerar ska vara fritt och tillgängligt för alla.

Dela


1 reaktion på Lyckad träff med annonsörerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *