Nyheter

Lyckad utflykt till Återträffen

Nyheter Skillingaryds Teaterförening inledde säsongen med resa till Gränna och dess lustspel Återträffen där Vivianne Nöjdh från Skillingaryd sedan många år tillbaka är en av de medverkande.

  [1/9]

Vivianne Nöjdh är en av de medverkande  [2/9]

Resenärerna från Skillingaryd-Vaggeryd  [3/9]

  [4/9]

  [5/9]

  [6/9]

Ingeborg Palm, Vivianne Nöjdh och Per Carlgren.  [7/9]

  [8/9]

Vivianne Nöjdh och Per Carlgren.  [9/9]

En annan som många från teaterföreningens resenärer kände väl igen var Per Carlgren som spelat i många av Skillingarydsrevyerna.

– Det blev en mycket lyckad utflykt till Gränna och dess lustspel Återträffen. Vår Vivi och Per Carlgren (som spelat i många av Skillingarydsrevyerna) var i högform som korvhandlare och butiksbiträde. Efter föreställningen fick vi chans att träffa Vivi och Per en stund, innan bussen gick hem till Vaggeryd-Skillingaryd, berättar Kerstin Hasselberg som är ordförande i Skillingaryds Teaterförening.

Det är Grenna Cabarevyförening som arrangerar Grännaevyn och i år var det dags för den 30:e revyn som sedan 20-talet år är ett lustspel. Som så ofta är det ingredienser som kärlek och svek – med ett lyckligt lust.

– Kanonbra. Du skulle varit med, var en kommentar till vår tidning.

För den som inte vill resa så långt för nya uppelever i teatervärlden rekommenderas Skillingaryds Teaterförenings egna evenemang. Den närmaste heter Ondskan och ges den 7 februari.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *