Nyheter

Lyfter vidare frågan om vårdcentralen

Nyheter Nu lyfts frågan om en flytt av vårdcentralen i Vaggeryd till ett mer centrumnära läge till regionen och politiker bjuds in till möte.

– Vi vill från politikens håll lyfta frågan gällande vårdcentralens flytt till mer centrumnära delar till regionens politiker. Vi har varit för att vårdcentralen ska flyttas till centrum, men det har inte tagits någon aktiv kontakt med regionen och det tycker vi är viktigt att det görs. Det gäller både vårdcentralen och tandvården. Det räcker inte med att vi säger eller tycker, vi måste också meddela detta till regionen vilket vi nu gör, säger Kenth Williamsson (S). 

Vid kommunstyrelsens sammanträde fick ordförande, Gert Jonsson (M), i uppdrag att bjuda in regionpolitiker till ett möte kring regionens syn på att flytta sin verksamhet till ett mer centralt läge.

Arkivbild

Taggar

4 reaktioner på Lyfter vidare frågan om vårdcentralen

Ursäkta men är det ett problem där den ligger?
Lägg energi på alla felbeslut ni gjort skolor, simhallar med mera som krackelerar

När det nu är stora problem på Skillingaryds vårdcentral med vattenskador och mögel skulle det väl vara lämpligt att bygga en ny vårdcentral mellan Skillingaryd och Vaggeryd

Förstår inte de som tycker allt ska ligga mellan Skillingaryd och Vaggeryd, är väl inte speciellt smidigt att alla som ska dit måste åka bil. Och sen finns det ingen plats att bygga på, allt är industrimark plus att det går en stor europaväg där. Bygg i antingen Vaggeryd eller Skillingaryd, allt behöver inte vara ”rättvist”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *