Nyheter

Madeleine är nya föreståndaren

Nyheter Tallnäs stiftsgård utanför Skillingaryd har fått en ny föreståndare. Företagsamma Madeleine från Hok har antagit sig uppgiften om nytänk och åretruntbeläggning.

Madeleine Karlsson från Hok är Tallnäs nya föreståndare

Madeleine Karlsson är uppväxt i Tenhult och, trots sin unga ålder, redan hunnit med mycket. Madeleine har drivit företag inom hotell, restaurang och ett flertalet skönhetssalonger på västkusten. Men trebarnsmamman flyttade tillbaka till länet igen och orten blev då Hok. 

– Min man ville flytta från västkusten och sedan ett år tillbaka bor vår familj vid Hokasjön. När min föräldraledighet var över började jag kika runt vad jag skulle jobba med framöver och hittade den här föreståndartjänsten på Tallnäs. Tyckte det lät intressant och sökte, säger Madeleine över en kopp kaffe på stiftsgården. 

Här har hon varit, som många andra, på konfirmationsläger. Men sedan några veckor är hon föreståndaren för Tallnäs och vad innebär en heltidstjänst där?

– Vi kommer fortsätta med den verksamheten vi driver idag med mycket arbete med barn och ungdomsverksamhet, läger, och så vidare men mitt mål är att få beläggning året om när det gäller konferens och hotelldelen.Vi har mycket att göra på sommaren, men vi ska marknadsföra oss till företag så att alla vet att vi finns. Vi har öppnat upp för musikquiz, vi kommer att satsa på trubadurkvällar och lite annat nytänk som temakvällar, säger Madelene målmedvetet.

– Första gången jag var här tänkte jag att det var väldigt fint och rofyllt, borde passa de flesta som vill varva ner. Här har vi en fantastisk miljö och med lite nytänkande har vi mycket som passar alla, sjön finns, bra mat, trevlig miljö att gifta sig i. Det kommer att bli en nystart här ute med mängder med paketlösningar för alla året om, avslutar Madeleine. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *