Nyheter

Maestro Barbershop öppnar hos Hon & Han

Nyheter Den första februari är premiärdagen för herrfrisören och barberaren Burhan i salongen i Vaggeryd.

Burhan Arifi, frisör och barberare.

Det är salong Hon & Han som får ett nytillskott av Maestro Barbershop som företaget heter och drivs av Burhan Arifi från Nässjö. Han har tidigare jobbat på ett par salonger i Jönköping men hyr nu en stol hos Monika Nad på salong Hon & Han i centrala Vaggeryd.

– Jag kommer att ta hand om herrsidan när det gäller skägg och klippning. Jag klipper också barn och pensionär. Damerna är det fortfarande Monika som tar hand om, berättar Burhan.

– Jag har många kunder från salongen i Jönköping som kommer från Vaggeryd så nu satsar jag på att starta min egen verksamhet här. I framtiden är drömmen att starta min egen salong, fortsätter Burhan.

– Vill man ha en riktigt snygg ”fade” ska man komma till Burhan, lägger Monika till. 

(Red. anm. Fade-klippning betyder att man oftast har några centimeter långt hår mitt på huvudet som sedan blir gradvis kortare ner mot nacken och sidorna.)

– Man kommer att kunna boka tider på nätet men är också välkommen på en drop-in, avslutar Burhan.

  [1/5]

  [2/5]

  [3/5]

Före klippning  [4/5]

Efter klippning med en helt ny frisyr.  [5/5]

Taggar

3 reaktioner på Maestro Barbershop öppnar hos Hon & Han

Kul med ny salong! I storstäderna har man länge märkt ett stort tillskott av frisersalonger de senaste åren, vilket såklart pressat priserna.
Till exempel att vissa salonger tar kanske 500 kronor för en normal klippning medan en del nya tar kanske 200 kronor. Ganska stor skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *