Nyheter

Majblomman startar digital insamling

Nyheter Majblommans försäljning flyttas fram vilket har fått mycket respons. På torsdag startar den digitala insamlingen

– Vi är väldigt överväldigande och tacksamma för varje krona gör skillnad för alla barn som behöver Majblomman. I vår kommun bor också barn vars familjer inte har råd med nödvändiga saker. Under året har vi beviljat bidrag till barn som behövt leksaker, kläder, skor, avgift till simskola och idrottsaktiviteter, idrottsutrustning och cykel. Nu är vi behov av mer pengar för att kunna bevilja framtida bidragsansökningar. Eftersom vi inte kan genomföra en vanlig insamling i år är det så gott som tomt i kassan och vi hoppas därför att den digitala insamlingen ger oss nya medel att dela ut, säger Ann-Christine Vilsson, ordförande i Majblommans lokalförening i Vaggeryd.

En landsomfattande insamling startar nu digitalt och på torsdag drar den digitala försäljningen igång, samma datum som traditionella försäljningen var planerad.

– I Vaggeryd har vi startat en digital insamling som heter Majblomman i Vaggeryd. Den kan man hitta på Facebook och Instagram. Där kan man också skänka en summa genom att scanna en QR-kod så att bidraget tillfaller vår förening här i Vaggeryd, berättar Ann-Christine Vilsson som avrundar med att föreningen planerar att kunna sälja majblommor senare i höst beroende på hur det går med coronaviruset.

Fotnot; Pressmeddelande från Majblommans lokalförening i Vaggeryd

Taggar

Dela


5 reaktioner på Majblomman startar digital insamling

Vilket bra initiativ, då kan vi alla hjälpa till på hemmaplan.
Det finns säkert många i vår närmiljö som behöver denna hjälp. Även här behöver vi hjälpas åt.

Kommer det inte upp lappar i Skillingaryd eller kommer det starta en egen digital insamling här?

Skillingaryd har en egen lokalförening. Jag kan tyvärr inte svara på om de är med i den digitala insamlingen.

Då hoppas jag att vi som inte har facebook eller insta kan få se alla uppgifter i en annons här så vi också kan bidra 👍

Jag är osäker på om det funkar. Men jag ska absolut försöka. Vi kommer att lägga lappar i butiker och på industrier i Vaggeryd också.
Hoppas verkligen du hittar vår annons!
Varje bidrag är välkommet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *