Nyheter

Män i 40-årsåldern tappar körkortet

Nyheter Rubriken stämmer i alla fall i dag, på E4:an utanför Vaggeryd.

Två bilister miste i dag körkortet när de passerade Vaggeryds kommun på E4:an. Arkivfoto

Då fick två bilister erfara hur effektivt polisen arbetar med hastighetskontroller. Klockan 13.53 stoppade polisen första fortköraren. Det var en man i 40-årsåldern som pressat upp sin bil till 146 kilometer i timmen.

– Polisen beslagtog körkortet och utfärdade en ordningsbot till föraren, berättar Erik Terneborn, polisens presstalesperson.

Nästan exakt en timme senare var det dags igen. Också den här gången var det en man i 40-årsåldern som körde för fort. Närmare bestämt i 142 kilometer i timmen. Båda hastigheterna är fastställda efter det obligatoriska avdraget som görs på den uppmätta hastigheten. Precis som i fall nummer ett så beslagtogs körkortet och böter delades ut. Båda bilförarna var personer som var på genomresa och inte kommer från länet.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Män i 40-årsåldern tappar körkortet

Det är okey att kör man för fort så ska man ha böter . Våra motorvägar har tillåtna hastigheter 110 till120 varför inte höja till130km det påstås att dagens motorer har bättre förbränning om man kö på rätt varvtal bättre för miljön och mindre fortkörningar .

Tappar körkortet? Det kör för fort helt enkelt och körkortet återkallas! Tappar man det så är det bara att leta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *