Nyheter

Man kissade utomhus i Skillingaryd

Nyheter Under nyårsaftonens förmiddag blev en polispatrull tillkallad till Skillingaryd. Anledningen var en man som hade kissat utomhus. Patrullen fick tag i personen och pratade vett med honom. Ingen anmälan upprättades.

Taggar

21 reaktioner på Man kissade utomhus i Skillingaryd

Men man får väl inte gå in på någonannans tomt och kissa på huset, jag sa till personen att det är privat tomt ändå går han in och kissar på vårt hus

Kommer det verkligen en polispatrull för att någon kissar utomhus? Är det inte slöseri och överdrivet?
Det är väl bättre de kommer när det verkligen behövs.

Detta måste ju vara årets brott i Vaggeryds kommun. Polispatrull tillkallad för att man kissar utomhus. Finns brott och det finns brott. 🤔

Ännu ett tungt argument för att det behövs en bemannad polisstationen i kommunen. Fast det blir väl en stor diskussion om placeringen. Ungefär lika stort engagemang som placeringen av Systembolaget.
Detta är skrivit av mig som privatperson och inte som lokalpolitiker med ett visst ironiskt tonfall.

Gott nytt år alla läsare

Den som klagade på detta beteende kanske aldrig har varit i akut behov att bli av med överskottet.
Just idag har det nog spolats bort.

Björn skulle du vilja stöta på en främling på din tomt och att denne ställer sig och kissar på din husvägg bara för att denne är kissnödig?

Jag skulle också polisanmäla om någon gick in på min tomt och kissade på mitt hus. Om man verkligen inte kan hålla sig kan man ju göra det diskret på något annat ställe.

Håller med dig Mats 😂nöden har ingen lag stor som liten. Skillingarydsbo och Mattias håller med er helt och fullt. Roger tungt argument för att en person kissar offentligt. Är det där ribban ligger för att få till en polisstation? Ett riktigt gott nytt år på er alla.

Det är klart att pinka på huset är illa men ringa polisen det är överdrivet hoppas att denna person inte äger en hund eller katt de springer ofta på andras tomter och både pinkar och skiter ska man ringa Polisen då ha en hink med vatten i förberedelse för sådana incidenter i stället för att ringa Polisen

Finns det inget annat att göra en att ringa polisen för en sådan struntsak? Polisen hade nog annat att göra en att ta ett sådant ”uppdrag”. Herre Gud säger jag bara finns inga ord för detta… ska man ringa varje gång man ser någon pissa???

Svenne orkar,för han är så nyfiken och vill läsa vad andra skriver,han har inget annat för för sig.

Det går att bota detta varje gång man ringer till polisen för en struntsak så skulle de betala för utryckning, Börja med 500 kronor så skulle man fundera lite innan man gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *